måndag 7 mars 2011

In Your Face

Börjar nervositeten krypa fram? Hälsar den på? Ligger den med där i bakgrunden och förpestar tillvaron? Not so much, inte ännu, men den kommer att eskalera under veckan, och kulminera på lördagen med en gigantisk ångestattack som spyr ut sin ilska. Eller inte, scenskräck is a funny thing. Visst är föresten blandad Svenska och Anglikanska en fröjd att läsa?
  I double dare you, bring it on! Spelade ut Bioshock igår, och installerade Bioshock 2. Mäktigt, man får spela som en Big Daddy! Dessutom har man både plasmid och vapen aktiva samtidigt, vilket förenklar lite. Storyn verkar skön, och atmosfären är riktigt skön. Bara att fixa, bara att köpa.
  Håller också på att kolla igenom lite Futurama, jävligt bra serie, skrattar högt i varje avsnitt. Har fixat över Photoshop och Cubase på nya datorn nu, så det blir lite kreativitet. Kan vara intressant att se hur dubbla skärmar påverkar arbetet i Cubase, det verkar smidigt.
  Det är lite tråkigt att ha så lite att säga egentligen, så få funderingar och så få tankar. Det mesta snurrar runt spelningen nu, att försöka hamna i bra stämning, att inte bli livrädd, och att ragga folk. Efter spelningen verkar det som om Tony lämnar bandet, synd, men inte mycket att göra åt.
  Hittade en rolig webcomic häromdagen, kan lika gärna länka: http://www.treelobsters.com/.

Rubriken: Children of Bodom - In Your Face

1 kommentar:

  1. Du sjunger så otroligt bra så visa dom bara att du är kung! =)

    SvaraRadera