torsdag 3 mars 2011

Four Fingers Fatal To The Flesh

Hell yeah! Detta inlägg skrivs från min nya dator, och tycker jag om den? JA! Man trycker på knappen, så bara startar den!? YouTube hackar inte, man kan spela spel på den, ja, herregud. Det är nästan en religiös upplevelse. Upptäckte dock att två 24''-skärmar kanske var lite overkill. Skratta!
  Installerade Battlefield 1942 med expansionerna, Dead Space samt första Bioshock igår. Var tvungen att prova Battlefield med max antal bots, och det laggade inte det minsta, vilken fantastisk upplevelse om man är van vid min gamla dator. Dead Space var ett stressande survival horror-aktigt spel, men spelade bara lite för att få en känsla för spelet, och Bioshock blev det några timmar med. Jävligt kul, idéen med plasmiderna (specialkrafter kan man säga, handlar om genmodifiering i backstoryn) var riktigt tuff faktiskt. Att ta emot en granat med telekinesi och sen slunga tillbaks den till avsändaren var mycket tillfredställande, det var det också att skicka lite ström ner i en vattenpöl där massa Splicers (fiender) står. Det kommer att ta emot extra mycket att gå till jobbet, dammit!
  För övrigt så är det väldigt roligt att folk faktiskt kommenterar, keep up the good work dudes and dudettes! Ska lägga upp lite länkar här till alla personer vars bloggar som följs, de är alla intressanta på sina sätt. Smidigt sätt att snoka för den som inte tänker skaffa facebook. Well, snart jobb. Bara att skutta sin väg för att sedan längta hem.

Rubriken: F.K.Ü. - Four Fingers Fatal To The Flesh

1 kommentar:

  1. Hej Stefan
    Kul med ny dator! idag har Marie och Anton varit här och fixat internet, mail och diverse andra saker på min bärbara, hon är jätteduktig!
    Kram/Mormor

    SvaraRadera