tisdag 8 november 2011

...

...och den stora tröttheten sänkte sig över världen. Vad spelar det för roll om du har svart bälte i astrofysik, guldmedalj i mediumskap eller bara är en allmänt häftig kille.
   Du är trött, det finns inget glykogen i dina muskler. C2H5OH hjälper inte. Knarka koffein, inhalera Red Bull, få socker intravenöst. Skrik i vånda. Vråla i smärta som inte ens existerar. Få mental fibromyalgi, och hypokondrisk el-allergi. Ät glutamat och må dåligt utan anledning. Få för dig att aspartam är farligt, försök snorta lightprodukter.
   I slutändan så är du ändå bara naken med dina egna tankar. Sådär 04:13 när du vaknar och ser på klockan. Samma tid, varje natt. Samma sida av sängen, din stortå nuddar gaveln och mosar in sig i träet. Tick tock tick tock. Men så låter det inte längre. Alla klockor i lägenheten är digitala och luktar plast. Det finns inget almighty clockwork of tiny springs and microscopic cogs.
  Du är så känslig att du känner hur månen drar i dig, trots att dess påverkan är av storleksordningen antalet kolatomer i din kropp. Allting är quantum computing på utrikiska doppat i nanosås (1000−3).  Du är så känslig att du känner hur månen drar i dig, trots att dess påverkan är av storleksordningen antalet kolatomer i din kropp.

Det ovan betyder inte ett skit egentligen. Så blir det när man är hög på kaffe, smått trött, och bara allmänt uttråkad. Det är mest bara väldigt mysigt att höra knattret från tangenbordet. Rogivande, nästan sövande, men samtidigt för uppiggande för att egentligen vara bra. Det är inte rent nonsens. C2H5OH är etanol, etylalkohol, sprit, en psykoaktiv drog. El-allergi verkar mest vara hittepå, aspartam verkar inte alls vara farligt, och nano är en miljarddel. Månens inverkan på enskilda personer är så liten att den inte kan mätas. Fullmånen är en jävla myt, datum är dumheter. Klockslag, årstider och året som sådant är lite mer pawh-riiktiit. I princip allting kan ändra sig, knappt någonting är konstant. Köttmaffian och sockermaffian slåss om marknadsandelar, regeringen är korrupt och illuminati styr. Vänta, stryk den senaste meningen (det är inte den sista ännu).

Så mycket text, så lite substans. Ungefär som när medium argumenterar. Ooops, vad sjuttsingen sa jag nu. Ljus och kärlek för helvete. En stor fet jävla armatur rätt igenom pannbenet. Ett rosa moln av rakblad rätt igenom halspulsådern. Det är ljus och kärlek. Ifrågasätt inte! In i ledet, atteeeeeention!

Papy Abedi förlorade i helgen. Det var kanske inte så himla roligt. Men, nya tag! Alexander Gustafsson, Hamid Corassani, Papy Abedi, Reza Madadi, Magnus Cedenblad. Go go go! Vore jävligt coolt att se Reza i UFC. Magnus Cedenblad är en personlig favorit.

What else. Jag kommer nog snart på någonting. I have all the time in the world.

Eller?

Rubriken: Tre punkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar