onsdag 30 maj 2012

Pussy Time

Vilka hemska rubriker jag sätter ibland. Men, bra musik är ju bra musik. Har skrattat idag åt de oerhört fräsiga bandnamnen Nashville Pussy och Alabama Thunderpussy. Det är amerikansk, det är skitigt, och det är svängig musik. Kan även tipsa om The Gaslight Anthem - The Diamond Church Street Choir samt Grand Magus - Son of the Last Breath. That's right, Spotify is back!

In other news.
Helgen var trevlig och ovanligt social. Följde med Katten till hans gamla revir och tittade på när folk grillade. Två öl intogs, det var förvånansvärt trevligt. På lördagen bar det av mot en stuga vid vattnet. Jättefin utsikt! Det grillades köttbullar och rödlök. Denna rödlök! Om någonting kan göra mig religiös så är det grillad rödlök med ketchup på. Oerhört mumsigt.

Jag har tydligen ett halvt jävla harem också. Har misstagits för att ha någonting ihop med min arbetskamrat Katla, samt att vara Skenbens bättre hälft. Båda har sina egna karlar och det saknas intresse kan klargöras. Är att vara otrevlig ett tecken på ett förhållande måntro? Mycket lustigt.

Rubriken: Nashville Pussy - Pussy Time

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar