tisdag 28 juni 2011

Next In Line

Är helt kär i Year of the Voyager. Liveversionerna av What Tomorrow Knows/Garden of Gray, Dead Heart in a Dead World, och The Heart Collector är sjukt tunga. Sitter här och sjunger högt. I WANT CHAOS!

Nattens jobb gick bra. Det var lite segt de sista timmarna, men det var beräknat. Satt och mumsade i mig lite riskakor och persikor. Hade missuppfattat tid till och med, slutade tydligen 06:00 och inte 07:00. Silly silly.

Forum är allt en intressant företeelse. Det finns en hel del konspirationsteoretiker där ute. I never knew. Att följa deras logik kan stundtals vara lite påfrestande dock. Saker det inte finns belägg för sägs med absolut säkerhet. Säger man det tillräckligt många gånger så kaaaanske det blir sant. Eller? Jisses. Chemtrails blandas med Nibiru, slängs ihop med mobilstrålning, förs samman med konspirationer om 9/11, Bin Laden, you name it. Samma personer verkar tro på precis allt. Allt. Förutom det man har belägg för. Man blir ganska så fascinerad. Men även lite frustrerad. Var finns det kritiska tänkandet? Hur tänker man när man slänger in ett YouTube-klipp och tycker att det är ett "bevis" för sina åsikter? Let me know, förstår verkligen inte.

Det är antagligen snart dags för mig att sjunga in mina delar, om cirka två veckor är det beräknat. Snart finns det nytt material från Wasted Business! Tror det är fem låtar, varav två är helt nya (inspelningsmässigt iallafall). Love Elusive och At the End of the Day. Vi spelar även in Leave it All Behind, As We Grow Cold, och Return to the Void. Intressant, I know.

Bla bla bla, vilket långt inlägg det blir. Men, varför inte. Har hur mycket tid som helst. Måste städa, men det är ju så fruktansvärt tråkigt. Så fruktansvärt fruktansvärt fruktansvärt tråkigt. Måste även iväg till Maxi för att shoppa lite saker. Samt panta. Och diska. Et meurs un peu. See what I did there?

Tror det räcker för nu. Vad blir det? Hmm. 7 dagar.

Rubriken: Nevermore - Next in Line

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar