måndag 11 juli 2011

Porcelina of the Vast Oceans

Veckan kom, veckan gick, veckan försvann.Vi kan konstatera små vänner att Ke$ha inte kan sjunga live. Men, det var en jävligt bra show.
Nu är det semester en vecka. Vet inte hur den ska spenderas, antagligen görandes ingenting. Ska nog läsa ikapp Gantz (för vem gillar inte övervåld?) Kommer antagligen ligga i ett hörn någonstans och filosofera. Fundera. Planera. Med lite tur så kommer vi att repa lite.
Tydligen så blev det ingen spelning. I know, också väldigt besviken. Men det blir antagligen snart dags för mig att lägga sång på de nyinspelade låtarna. Se fram emot det, våra trogna fans. Nu får jag ju inte det stora nöjet att bråka med Metus Mortis eller Häst-Jennie ju. Blä. Oh well, what to do, what to do.

Kanske är lite kär också. Un peu.

Rubriken: Smashing Pumpkins - Porcelina of the Vast Oceans

2 kommentarer:

  1. Ja de var synd att det inte blev nått med spelningen, men hoppas de blir flera gånger så vi kan röja lite :) I morgon är båda på plats så ska se om jag kan bråka med dem lite åt dig :P men du.. lördag.. båda metverkar så du kan bråka med dem där :P hihi

    SvaraRadera
  2. Trist när de kommer fram att någon man gillar inte kan sjunga live. Men det är bara att fortsätta att lyssna på spotify! =)

    SvaraRadera